Portfolio
Nieuwbouw
Verbouw
Actueel
Zakelijk / Diensten

Diensten - zakelijk


Realisatie
Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar om uw huisvesting  te bouwen of verbouwen. Wij maken daarbij graag duidelijke afspraken en onze werkwijze is transparant. Naast puur het bouwen kunnen wij meer voor u betekenen. Voorafgaand aan het bouwen maar ook daarna. Bijvoorbeeld:

Ontwerp / Tekeningen
Wij werken samen met diverse architecten die uw idee kunnen vormgeven en de nodige tekeningen hiervoor kunnen verzorgen.
Ook is het maken van een artist impression (een illustratie van het uiteindelijke ontwerp) een mooie optie.

Constructieve berekeningen
De constructieve berekening dient aan allerlei normen (NEN, afhankelijk van belasting, veiligheidsklasse etc) te voldoen. Een betrouwbaar en goede constructeur is daarom een must.

Vergunningen
Wellicht heeft uw architect of adviseur dit geregeld. En anders nemen wij dit graag van u over. Voor vergunningsaanvragen dienen de juiste overheidsinstanties tijdig te worden geïnformeerd.

Nutsaansluitingen
Vaak nemen wij tijdens de bouw het aanvragen van de nutsaansluitingen mee. Een traject waar enig geduld mee gemoeid is en het dus van belang is om energie, water en telefoon tijdig aan te vragen.

Bemiddelen in tijdelijk onderkomen
Dienen uw bedrijfsactiviteiten tijdens de nieuw- of verbouw ongestoord verder te gaan, dan heeft u wellicht tijdelijk een ander of extra onderkomen nodig. Ook hiervoor kunnen wij voor u bemiddelen. Aarzel niet, en vraag naar de mogelijkheden.

Financiële bemiddeling
Inmiddels hebben wij diverse bankinstanties ervaringen opgedaan en wellicht kunnen wij u naar de juiste persoon of bank verwijzen.

Voorwaarden

Bij het maken van heldere afspraken, horen algemene voorwaarden. Voorwaarden waarin duidelijk gesteld wordt wat u van ons mag verwachten. Wij gebruiken de voorwaarden die door Bouwend Nederland worden gehanteerd.