Over ons - Projecten / Te Koop


BBG is actief in de utiliteitsbouw en retailbouw. Wij kunnen de nieuwbouw of verbouw van uw bedrijfspand, kantoor, winkel of showroom realiseren.

Graag stemmen wij vooraf uw wensen en eisen goed af, met u, uw adviseur en/of architect. Duidelijke en heldere afspraken maken dat u weet wat u kunt verwachten. Want voor ons is bouwen meer dan het realiseren van een pand. De samenwerking is belangrijk om uiteindelijk het juiste doel te bereiken. Wij noemen dat: bouwen met visie.

Werkwijze
U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend gesprek en advies. Afhankelijk van de afspraken met u, kunnen wij een en ander voor u uitwerken. Of wellicht komt u zelf met een compleet plan. U krijgt van ons een offerte met een open calculatie zodat u kunt zien hoe/wat wij hebben gerekend. Deze offerte kunnen wij samen met u doornemen, zodat eventuele vragen direct beantwoord kunnen worden. Bij gunning van het werk, zal een contract worden gemaakt waarin onder andere de voorwaarden en betalingstermijnen en speciale afspraken zijn vastgelegd. Indien er sprake is van meer- of minderwerk zullen wij u hierbij van tevoren ook schriftelijk op de hoogte stellen. Vanzelfsprekend stellen wij een planning op, die wij met u afstemmen.

Kwaliteit
Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij samen met betrouwbare partijen. Denk aan: architecten, ontwikkelaars, installatiebedrijven en staalconstructiebedrijven. Om onze kwaliteit te ondersteunen zijn wij lid van Bouwend Nederland, de brancheorganisatie die de kwaliteit van de producten van de bouwbedrijven bevordert en uitdraagt. Want dat is van belang voor de efficiency en kwaliteit. Zo zijn wij in staat om met onze moderne meetapparatuur een groot aantal meetpunten digitaal in de praktijk uit te zetten. Nauwkeurig en foutloos. Denk hierbij aan: heipalen, maatvoeren ankergroepen, maatvoeren hoeken en wanden etc.

Woningbouw
Naast utiliteitsbouw realiseren wij ook woningen.

BBG team
De medewerkers van BBG zijn geschoold en gekwalificeerd voor hun werkzaamheden.

In het kader van veilig werken zijn wij VCA-gecertificeerd. Wij voldoen dus aan de strenge eisen en regels die de veiligheid van onze medewerkers waarborgen. Dit is in het belang voor onze medewerker en natuurlijk ook voor u als opdrachtgever.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat wij leerlingen in dienst hebben die onder toezicht van een timmerman (leermeester) hun ervaring opdoen en de kneepjes van het vak leren.

Historie
BBG is de naam van ons bouwbedrijf, gevestigd in Oldebroek. BBG staat voluit voor Bouwbedrijf van de Goor en zo zijn wij oorspronkelijk begonnen. Gert en Kees van de Goor – de eigenaren –  hebben ruime ervaring in de bouwwereld en zijn sinds 2006 eigenaar van BBG.