Informatie / Brochure Het Multiversum - Projecten / Te Koop


34 appartementen

Zoekt u een riante woonruimte dicht bij alle voorzieningen, met eigen parkeerplaats en niet teveel tijdrovend onderhoud aan uw tuin of woning? Dan is dit appartement nabij station Almere Poort, met een bushalte praktisch voor de deur en aan de rand van Almere Poort helemaal iets voor u. Het gebouw is geheel ontworpen voor mensen die riant, luxe en prettig willen wonen op 25 minuten  afstand van Amsterdam.

Bereikbaarheid

Via de uitvalswegen rijdt u vanuit Almere Poort zo de A6 op. Vanaf treinstation Almere Poort rijden er frequent  treinen naar Amsterdam, Utrecht, Schiphol  en richting Zwolle. Ook kunt u vanuit hier de bus nemen die elk kwartier filevrij naar Amsterdam rijdt.

Het appartementengebouw

Het 3 verdiepingen tellende appartementengebouw is voorzien van een lift en maakt gebruik van stadsverwarming. In totaal zijn er 34 appartementen, waarvan vijf riante penthouses op de derde verdieping.

Elk appartement heeft een  woonkamer/keuken, 2 of 3 slaapkamers (appartement 5 heeft 1 slaapkamer), badkamer, apart toilet, en techniekruimte/berging met plek voor wasmachine. Daarnaast beschikt elk appartement  over een eigen tuin, balkon of terras en een parkeerplek.

Het is mogelijk om de indeling naar uw wensen aan te passen. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Verkoop

Via Semeijn Makelaardij.