Diensten - Projecten / Te Koop


Realisatie
Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst bij het (ver)bouwen van uw woning of schuur. Daarbij kunnen wij voor u meer betekenen:

Ontwerp / Tekeningen
Heeft u nog geen ontwerp en tekening, dan kunnen wij voor u regelen.
Indien gewenst, is het zelfs mogelijk een artist impression (een illustratie van het uiteindelijke ontwerp) te laten maken.

Constructieve berekeningen
Een constructeur zorgt voor de benodigde technische, constructieve berekeningen. Wij hebben hiervoor contact met verschillende constructeuren, die correct en betrouwbaar werken.

Vergunningen
Voor nieuwbouw en in sommige gevallen ook voor verbouw heeft u vergunningen nodigen (bouwvergunning, sloopvergunning etc; samengevat in omgevingsvergunning). Wij hebben hier ervaring in en maken de aanvragen graag voor u in orde.

Nutsaansluitingen
Vaak nemen wij tijdens de bouw het aanvragen van de nutsaansluitingen mee. Een traject waar enig geduld mee gemoeid is en het dus van belang is om energie, water en telefoon tijdig aan te vragen.

Voorwaarden

Bij het maken van heldere afspraken, horen algemene voorwaarden. Voorwaarden waarin duidelijk gesteld wordt wat u van ons mag verwachten. Wij gebruiken de voorwaarden die door Bouwend Nederland worden gehanteerd.